Cvetličarske storitve

S cvetličarskimi storitvami smo se ukvarjali že od pričetka vrtnarjenja. Vendar smo se te panoge bolj resno lotili šele leta 2005, ko je bila otvoritev naše prve cvetličarne v Gorenji vasi, le bežnih 8 kilometrov od vrtnarije.  S tem smo tudi pospešili prodajo sezonskega cvetja, saj smo na ta način postali ljudem bolj dostopni. S trdim delom in žilico po nadaljnjem ustvarjanju, smo v letu 2009  odprli še cvetličarno v Cerknem.
Prednost naših cvetličarn, kar se tiče domačih proizvodov sezonskega cvetja, je tudi v tem, da smo zmožni dostavljati vedno nove, sveže rastline dnevno ali pa vsakih nekaj dni. Rastline tako ne izgubijo na kvaliteti in niso izpostavljene prevelikemu šoku. Usposobljene cvetličarke so vam vedno na voljo ter vam ustrezno svetujejo pri vsaki izbiri.

V ponudbi imamo pestro izbiro rezanega cvetja, keramike, gnojil, sobnih rastlin, unikatnih izdelkov, darilnega programa, sveč ter ostalih proizvodov. Prav tako se ukvarjamo z izdelovanjem žalne in slovesne floristike, z aranžiranjem daril, prostorov, avtomobilov. Dobite lahko po naročilu izdelane šopke in aranžmaje za vse okuse in priložnosti.V darilnem programu poskušamo ponuditi čimveč unikatnih izdelkov slovenskih proizvajalcev.V galeriji cvetličarske storitve pa si lahko pogledate tudi naše reference s tega področja.

 English