Vrtnarska proizvodnja

Poglavitna dejavnost našega podjetja je proizvodnja sezonskega cvetja. Mlade, kvalitetne sadike in potaknjence vsako leto znova naročamo pri uveljavljenih in svetovno priznanih vrtnarskih podjetjih. Ko prispejo v naše rastlinjake, jih skozi rastno dobo skrbno negujemo in jim pomagamo pri nadaljnji vzgoji, do končnega kupca.

S cvetlicami vas razveseljujemo skozi vse letne čase.

V začetku leta pričnemo s sajenjem matičnih balkonskih rastlin, ki nato z našo pomočjo, skrbno uspevajo v ogrevanih rastlinjakih. Istočasno  imamo v prodaji trobentice iz lastne proizvodnje. Že kmalu po začetku pomladi lahko na vrtnariji, ter v naših poslovalnicah dobite končne proizvode. Najprej je to velik asortiment balkonskih rastlin, ki polepšajo vsak dom, malo kasneje pa že lahko dobite na vseh prodajnih mestih enoletnice, primerne za okrasne posode, gredice in grobove. Vse več kupcev se odloča za nasaditev svojih korit pri nas, kjer jih nato po želji oskrbujemo v povprečju dva tedna. Po dogovoru je možna tudi dostava na dom.

Poletje je prehodno obdobje, ko se vrtnarji pripravljamo na jesensko sezono. Vsako leto vzgojimo velik barvni spekter lončnih in rezanih krizantem, ciklam ter široko paleto mačeh. Jeseni nastopi čas, ko se narava pripravlja k zimskemu spancu, zato naj vam takrat jesenske lepotice polepšajo vaš najljubši kotiček. V zimskem času pa naj vam stanovanje krasijo božične zvezde.

Skozi celo leto imamo na razpolago pestro izbiro trajnic ter grmovnic. Pri prodaji veliko pozornosti namenjamo prav nasvetom, saj je naš glavni cilj zadovoljiti kupce ter čimbolj  upoštevati njihove želje.

Še vedno trdimo, da so znanje, delo in korekten odnos do strank, ključ do uspeha.

 

 

                                                                                                                                                                        English

V galeriji vrtnarija skozi leto, pa si lahko pogledate nekaj utrinkov iz proizvodnjega dela.