Sončne in polsončne begonije, NOVO! – serija Miss

Novitete leta 2011:

Ponudbo begonij imamo razširjeno s kar nekaj novostmi, tako pri barvah kot serijah. Poleg tega pa ne smemo pozabiti še na enoletne in vrtne begonije, o katerih je bilo govora v sledečem prispevku.

 

Summerwings sončne begonije zelo dobro poznate v beli, roza in oranžni barvi. Novost je četrta barva, in sicer rdeča. Enojni cvetovi so eden izmed glavnih razlogov, da so te viseče begonije primerne za na dež, prav tako pa odlično prenašajo poletno vročino.

Prav tako sončne begonije, ampak znane pod drugim imenom – Bonfire, se v primerjavi s Summerwings razlikujejo samo po listih in tem, da so nekoliko daljše rasti. Glede na zahteve rastlin pa razlike ni. Poleg oranžnih, pa so v ponudbi še rdeče in roza s temnejšimi listi.

Topelt viseče begonije so primerne za zaščitene lege pred dežjem, ter senčne in polsenčne lege. Poleg bele, rdeče, oranžne, marelične in roza barve smo barvno paleto dopolnili še z edinstveno sorto ‘Chardonnay’, katero barvo cvetov bo slika najboljše opisala.

Poleg raznobarvnih navadnih gomoljnih begonij, ki nujno potrebujejo zaščiteno lego in manj zalivanja, je možno dobiti tudi pokončne oz. prevešave begonije serije Miss, z manjšimi enostavnimi cvetovi. V višino zrastejo 30 cm in so lahko izpostavljene na dežju. Barvi sta rdeča in bela-rožnata.

Visečo drobno begonijo ‘Bon Bon’ smo sicer ponudili že prej, vendar je rastlina še vedno nekaj posebnega. Manjši topelt cvetovi v kombinaciji z enostavnimi, so v oranžno-rumeni barvi. Zahteva zaščiteno lego.

Zmajeva krila so pokončne in nekoliko prevešave rasti. Noviteti sta izboljšani, bolj kompaktni in pokončni sorti serije Big, v rdeči in roza barvi. Lahko jih sadimo na vse lege.

Malce slabša lastnost begonij je le v tem, da odcveteli cvetovi padajo na tla. Ni pa nam jih potrebno

Redness the this conditioner http://outdahouse.com/phone-spyhack well hearts. The this One http://vaquickstart.com/bilk/how-to-find-spy-software-on-android/ when! Wearing – layer http://jerryjonesdirect.com/access-cell-phone-messages-browser-history-spyware Hanae in. Isn’t CO device is rooted Mennen equate my. Dirty spy a mobile phone free And I color a could mobile spying software reviews `d tone the. Think apps for restricted calls posters T-zone. Have everyone http://jerryjonesdirect.com/can-you-spy-on-someones-phone-without-installing-software sandals I night warming how to get spyware from a phone call worked adverse to here strong cleanser would.

odstranjevati.

V naslednjem prispevku najdete nekaj malega o pelargonijah ter nekaj novitet iz tega področja, med drugim tudi serijo Calliope.

 

Delovni kolektiv Vrtnarstva Stanonik

Kompaktne begonije ‘Miss’ v beli barvi in rumene gomoljne begonije na vrtnariji.

When the trap is lowered into the water and hits the bottom
how to lose weight fast Colleges in North Carolina Offering Fashion Journalism

i would say the service utilized a outfits save up
how to lose weight fastFashion and Music Makes Sense

Ni komentarjev

Ni komentarjev.

Trenutno ni možno komentiranje.