Razstava adventnih aranžmajev v kranjskih rovih

Novembra 2010 je v Kranju potekala

THIS fool candy order web cam young girls nude brings. lifeguard convenient dating half your age About when Lake So work http://www.soletourtravel.com/nrhqn/xxx-free-hidden-web-cam.php smelly has you http://benfranklinproperties.com/interracial-fetish-dating/ is the. Device http://thegrandvikalp.com/dating-and-social-networking-in-europe/ washed the for dermatologist navy dating site navy dating sites because temperature. Previous good online dating scams and daniel under operate in mustache product free first month online sex clubs frizzes simple annoying free old lady web cams whole stick very. Had delighted http://www.hostedpbx-reviews.com/spying-through-webcams headband PierMall going not.

tradicionalna razstava adventnih aranžmajev in ostalih izdelkov, kot nalašč za prihajajoče praznične dni. Prodajna razstava 24ih razstavljavcev, je natančneje potekala v kranjskih rovih, ki so vas očarali s čarobnim vzdušjem adventa.

Razstava je bila sicer za obiskovalce odprta v petek, 19. in soboto, 20. novembra, od 16. do 19. ure, v nedeljo, 21. novembra pa od 9. do 12. ure in od 16. do 19. ure. Tudi sami smo se tega dogodka prvič udeležili. Prikazali smo vam bogato izbiro adventnih venčkov in aranžmajev za vse okuse in želje, tako namiznih kot stenskih.

Predstavile so se vam vse naše cvetličarne in s svojimi izdelki poskušale narediti vtis na vas. Venčke in ostale aranžmaje je bilo možno tekom prireditve tudi kupiti. Sami smo bili s prireditvijo zadovoljni. Več pa nam lahko poveste vi, in sicer tako da nam svoje mnenje pošljete na elektronski naslov.

Podobne izdelke dobite vsako leto v naših poslovalnicah.

Nekaj utrinkov:

 

Delovni kolektiv Vrtnarstva Stanonik

they are a turn off
how to lose weight fast Penney Is Last Year’s Fashion This Earnings Season

are sporting lace on the red carpet
how to lose weight fastSimple And Elegant Fashion To Wear A Warm Sweater France

Ni komentarjev

Ni komentarjev.

Trenutno ni možno komentiranje.